Velkommen til
​House of Awareness

​Foredrag​

​Jeg kan bookes til følgende foredrag:

​Hvem er du og hvem ønsker du at være?

​Et foredrag om psykisk og åndelig udvikling

Den primære åndelige udvikling starter i vores følelsesmæssige og sociale intelligens. Dette foredrag tager udgangspunkt i de tre intelligenser, IQ, EQ og SQ, samt i de 7 elementer til spiritual intelligens.

  • Viljen er tankens fader
  • Fra offer til 100% ansvar
  • Emotioner og bevidst selvvalgte følelser
  • Fra frygt til kærlighed​
  • ​Fra helvede til himmel
  • Janteloven og antijanteloven
  • Lev efter dine værdier
  • Udryd negative sandheder

​Foredraget varer godt et par timer og der vil være mulighed for spørgsmål og debat.​

​Visdom i livsførelse.

Din sundhed, dit ansvar. Vi bærer den selvhelbredende kraft med os.

Her kommer du til at høre om hvordan du holder dig rask og om hvad du kan gøre hvis du skulle blive syg. På en enkel og lerforståelig måde forklarer jeg hvordan sygdom opstår ud fra biopatisk/naturopatisk teori og Gefion modellen. Sidstnævnte model indeholder fem områder, det strukturelle, det biokemiske, det energimæssige, det psykosociale og det der har at gøre med vores åndelige liv. Med andre ord, vores rygsøjle og nervesystem skal være i balance, kosten bør være overvejende basisk og 51% raw og tarmfunktion bør være optimal. Psyken skal være i balance, ligesom vores liv sammen med andre mennesker, både privat og arbejdsmæssigt. Vi skal også have god og tilstrækkelig energi og glæde i livet. Sidst, men ikke mindst, er vores livs-holdninger og højeste værdier afgørende for vores livskvalitet og sundhed.

Biopatiens 7 faser gennemgås og her får du indblik i biologisk regeneration. Altså hvordan vi kan vende degeneration til regeneration via bevidst livsførelse.

Oplægget vil vare omkring en time, der vil være en lille opgave og derefter vil det være muligt at stille spørgsmål.

Bliv fri for angst, frygt og bekymring – og få øget din bevidsthed!

På foredraget får du effektive redskaber og viden til din hverdag, der hurtigt vil kunne give mere overskud, livsglæde, mindre frygt for fremtiden og mere bevidsthed om at være i nuet.

Angst, frygt og bekymring har alle naturlige årsager og kan derfor også opløses og erstattes af fred, ro, tryghed og en følelse af lethed og frihed.

Årsagerne kan være mangfoldige, det drejer sig om fx om psykiske og fysiske traumer, gamle negative antagelser og holdninger om dig selv, ophobning af vrede og sorg, mangel- og forgiftningstilstande (fx af koffein og tungmetaller).

Kosten fordøjelse og tarmens funktion er også afgørende for dit velbefindende.

Henrik fortæller om alt dette ud fra Gefionmodellens fem elementer og biopatiens 7 faser.

7 gode råd til håndtering af angst, frygt og bekymring

Tankefelt terapi (TFT) er en særdeles effektiv metode til hurtig afklaring af mange problemstillinger, også af dyb karaktér. Metoden er med til at fremkalde det, som klienten oftest allerede ved, men ikke er bevidst om og virker godt sammen med en kostomlægning, da psyke og fysik ofte går hånd i hånd. TFT er godt ved psykologisk/ følelsesmæssig og fysisk ubehag, og ved stress skaber TFT hurtig afspænding, klarhed og ro (Når kroppen stresses har den svært ved at opretholde sundhed og en normal vægt.) TFT er et godt redskab til at modvirke afhængigheder, f.eks. af tobak, sukker m.m. og er samtidig en god terapiform mod spiseforstyrrelser.

Kl. 19 – ca. 21.30 inkl. pause med mulighed for køb af bøger.​

Kontakt os i dag for bestilling af et foredrag​

​Du mere end velkommen til at kontakte os i dag for en tid eller session på telefon:

28 26 03 98 eller skrive til vores mail: henrik@dilling.info.

Så vender vi tilbage til dig med en pris og et tidspunkt.

Lev sundt med vitaminer og mineraler

bog-2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

MEDLEM AF​