Velkommen til
​House of Awareness

Kompetenceudvikling tilbydes

Ønsker du at udvikle dine kompetencer? Hos House of Awareness kan jeg hjælpe dig med kompetenceudvikling. Min klinik ligger i Vanløse og jeg har klienter fra Frederiksberg, Østerbro og resten af København.

Når du ønsker at udvikle dine kompetencer, så kan det være en rigtig god idé at tænke holistisk, altså i helheder. Et af dine vigtigste aktiver for dig, er en klar og kreativt tænkende hjerne. Ved hjælp af bevidsthedstræning og opløsning af negative overbevisninger og traumer mv., hjælper jeg dig til større indsigt i dig selv, hvem du dybest set er og hvem du ønsker at være.

For at opnå det, er det vigtigt at din kost er korrekt og specielt at du ikke forgifter dig selv og at du får tilstrækkeligt med de bedste fedtsyrer, hjernen består hovedsageligt af fedtsyreforbindelser.

Optimer dit system

Stresshormoner er med til at hæmme hukommelsen, især korttidshukommelsen, da cortisol fra binyrerne ”lukker” hippocampus ned. Hippocampus er det område i hjernen, der normalt beroliger hjernen og kroppen.

Stress, og dermed forhøjet cortisol i blodet, kan komme fra for stort arbejdspres, for få pauser og for højt tempo, fra overdreven sportsudøvelse, dårlig søvn, misbrug af fx kaffe og alkohol mv.​

For at optimere dit system og for at kunne overskue og overkomme mere uden at blive overbelastet er det vigtigt at sænke cortisolniveauet i blodet.​

Det er også meget vigtigt at du har dit højeste formål for øje. Det kan skabe både målrettethed, arbejdsglæde og overskud, hvilket er en forudsætning for kompetenceudvikling. Glæden og overskuddet kan bruges både privat og på dit arbejde.

De tre intelligenser

De tre intelligenser, IQ , EQ og SQ sættes i spil i forbindelse med kompetenceudvikling. De fleste har en IQ, som rækker tilstrækkeligt til deres livsformål og arbejdsopgaver. Der, hvor der typisk er behov for at sætte ind, er i udviklingen af følelsesmæssig og social intelligens (EQ).

Denne, eller disse, intelligenser ”går mod” SQ og omvendt. SQ står for spirituel intelligens, som repræsenterer livsværdier og livsformål. Et klart livsformål skaber lyst til at være kreativ og det skaber livsglæde.

Hør mere om kompetenceudvikling

Med andre ord: Ved at optimere dig selv fysisk og psykisk, samt gøre dit højeste formål klart, vil du forbedre din energi og dine kompetencer væsentligt.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om kompetenceudvikling. Du kan ringe til mig på telefon: 28 26 03 98 eller sende en e-mail til: henrik@dilling.info.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.​​

Lev sundt med vitaminer og mineraler

bog-2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

MEDLEM AF​