Velkommen til
​House of Awareness

​Effektiv og smertefri tankefeltterapi (TFT)​

​Hos House of Awareness tilbyder jeg tankefeltterapi til klienter i Vanløse, Frederiksberg, Østerbro og resten af København. Tankefeltterapi er udviklet af psykolog Roger Callahan og er en metode, der er særdeles effektiv og smertefri.

​Hvad er tankefeltterapi?

​Tankefeltterapi er en særdeles effektiv metode til hurtig afklaring af mange problemstillinger, også af dyb karaktér. Metoden er med til at fremkalde det, som klienten oftest allerede ved, men ikke er bevidst om.

Rent praktisk foregår tankefeltterapi ved at coachen banker rytmisk på specifikke punkter på klientens hænder, overkrop og i ansigter. Coachen spørger ind til problematikken og arbejder typisk med skalaer som mål for graden af ubehag, for eksempel fra 0 til 10. Desuden foretager coachen hjerneafbalancering ved hjælp af guidede øjenbevægelser og aktivering af højre og venstre hjernehalvdel.

Tankefeltterapi er sammensat af elementer fra den kinesiske akupunktur og den mere end 5000 år gamle viden om kroppens meridianer og energisystemer sammen med viden fra psykokinesiologien, almindelig kendt psykologi og coaching.

Effektiviteten ved tankefeltterapi

Tankefeltterapi er en videnskabelig bevist terapiform, som overbevisende og i de fleste tilfælde viser sin effektivitet. Det drejer sig om forskellige former for:​

  • ​Psykologisk, følelsesmæssigt og fysisk ubehag
  • ​Traume og smertebehandling
  • ​Fobier og nervøsitet, inkl. præstationsangst og flyskræk​
  • ​Stress, da TFT skaber hurtig afspænding, klarhed og ro
  • ​Indlæringsvanskeligheder og ordblindhed​

Bestil tid til tankefeltterapi ​i dag

Et almindeligt forløb med tankefeltterapi er 5 x 1 time. Efter forløbet vil langt de fleste af nævnte problemstillinger være løst. Der kan dog være tilfælde, som kræver flere sessioner.

Vil du bestille en tid til tankefeltterapi? Ring til mig i dag på telefon 28 26 03 98 eller send en e-mail til henrik@dilling.info.

Lev sundt med vitaminer og mineraler

bog-2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

MEDLEM AF​