Velkommen til
​House of Awareness

Professionel og personlig coaching tilbydes her

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med personlig coaching? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos House Of Awareness tilbydes coaching til alle mennesker. Vi holder til i Vanløse, hvorfra vi typisk servicerer kunder fra Frederiksberg, Østerbro og København.

Hvis du ønsker at gennemgå en personlig udvikling, kan du med fordel få hjælp fra en personlig coach. Vi tilbyder SQ coaching, som dækker over en spirituel intelligens, som har at gøre med din bevidsthed, dine værdier, din mening og dit formål med livet. Vores coaching indebærer desuden arbejde med IQ, den logiske og kognitive intelligens samt EQ og den følelsesmæssige og sociale intelligens.

Personlig coaching med udgangspunkt i dine behov

Når vi udfører personlig coaching, gør vi det altid med udgangspunkt i den enkeltes behov her og nu. Det betyder, at vi tilrettelægger forløbet lige efter dine personlige ønsker. 

Vi arbejder ud fra et eksistentielt princip og en filosofisk tilgang, hvor udgangspunktet er livsformål og livsværdier.​

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som går meget op i at give dig den coaching, som du har behov for, og som du ønsker. Vi garanterer dig et professionelt samarbejde hver gang – og altid til en attraktiv pris.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ønsker du at høre nærmere om personlig coaching? Så er du velkommen til at kigge omkring her på siden, hvor du finder flere informationer. Du er også mere end velkommen til at kontakte os i dag for en tid eller session. Vi kan kontaktes på telefon 28 26 03 98 eller på e-mail henrik@dilling.info, så vender vi tilbage til dig for at aftale nærmere.​

Lev sundt med vitaminer og mineraler

bog-2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

MEDLEM AF​