Velkommen til
​House of Awareness

Biopatisk klinik, helhedsanalyse og kostvejledning​​

Biopatisk analyse (helhedsanalyse) og rådgivning, herunder vitamin og mineralterapi

Kostvejledning

​Helhedsanalyse er en kombination af to timers analyse som foretages personligt via spørgeskema tilrettelagt efter Gefionmodellen (se nedenstående), kostvejledning og undersøgelser/henvisninger efter individuelt behov og hensyn. Endvidere rådgivning og individuel undervisning i livsførelse med det formål at forebygge og helbrede stress og sygdom.

Sundhed, sygdom og Stress har at gøre med samspillet mellem kroppens struktur, de biokemiske og psyko/sociale forhold samt bevidsthed i forhold til de personlige livsværdier.

Helhedsanalysen kan indbefatte en rygundersøgelse, hvis behovet er der.

Der kan også foretages hårmineralanalyse, hvis det ønskes og skønnes nødvendigt.

“Umiddelbart efter helhedsanalysen og vejledningen, kan du gå i gang med de nødvendige ændringer, som ofte vil have effekt meget hurtigt.”

Gefionmodellen

Gefionmodellen blev skabt for omkring 30 år siden af læge Ole van Hauen-Drucker og klinisk økolog Suzette van Hauen-Drucker. De startede Gefioncentret i Hillerød, som var et center for holistisk integreret medicin og terapi.

Jeg var medejer af Gefioncentret i 3 år i starten af 90´erne. Her foretog jeg visitationer af patienter, samt biopatiske test og analyser, endvidere psykoterapi.

Gefionmodellens fem områder:

1. Kropsstruktur

2. Biokemi

3. Energi

4. Psyko sociale forhold

5. Livsværdier og bevidsthed.

Kropsstruktur

Det strukturelle har at gøre med rygsøjle og dermed med hjerne og nervesystem samt muskulatur. Hvis man er meget spændt i kroppen kan det gå ud over nervesystemets og hjernens funktioner. Hvis det skønnes nødvendigt henvises til kiropraktor eller anden relevant behandler.

Biokemi/kostvejledning

Det er vigtigt at indtage en kost som er balanceret og hvor man får alle de nødvendige næringsstoffer, vitaminer, mineraler, fedtsyrer, proteiner, og kulhydrater, samt rent vand og frisk luft.Alt for mange mennesker har “for travlt” til at sætte sig ind i den nødvendige viden for at få den kost som ville stabilisere dem og mange kommer ind i en ond cirkel med overforbrug af kaffe, sukker og alkohol med videre. Dette fører ofte til problemer med oprettelse af et stabilt blodsukkerniveau, det fører til koncentrations og hukommelsesbesvær, irritabilitet, hovedpine, dårlig søvn, træthed, pludselige energitab, overvægt og i værste fald diabetes 2.

House of Awareness tilbyder letforståelig vejledning i forbindelse med denne type problemer.

Energi

Der kan være mange årsager til at et menneske mangler energi. Nogle af de hyppigste har at gøre med biokemiske forhold som mangel- og forgiftningstilstande, strukturelle problemer, psyko/sociale forhold, mangel på mening i livet, samt mangel på motion og god søvn. Helhedsforståelse, meditation og bevidsthedstræning vil blandt andet være gavnligt.

Psyko-sociale forhold

Uafklarede psykiske problemstillinger, tilbageholdte følelser, følelse af mindreværd og utilstrækkelighed, tab, svære valg, følelse af mobning, angst og lignende kan i sagens natur fremkalde stress og ubehag hvis de ikke bearbejdes. Her går vi ind med effektiv coaching og facilitering samt SQ bevidsthedstræning.

Problemstillingerne kan udspille sig på arbejdspladsen, i hjemmet eller andre steder, de har ofte baggrund i uafklarede gamle overbevisninger og mønstre.

Livsværdier og bevidsthed

Hvis man savner mening og højere værdier i sit liv, kan det være meget svært at finde glæden og motivationen frem. Her hjælper vi med at afklare værdigrundlag, formål, og mening via SQ Coaching og Facilitering.​​

​Kontakt os her

​​Du mere end velkommen til at kontakte os i dag for en tid eller session på telefon: 28 26 03 98 eller skrive til vores mail: henrik@dilling.info.

Så vender vi tilbage til dig med en pris og et tidspunkt.

​Lev sundt

Fås som bog og E-bog

rsz_rsz_dscn1163_2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

Bestil bogen

MEDLEM AF​