Velkommen til
​House of Awareness

Stresshåndtering, -behandling og -forebyggelse

Har du stress? Hos House of Awareness tilbyder jeg stresshåndtering, -behandling og -forebyggelse til stressramte i Vanløse, Frederiksberg, Østerbro og resten af København.

Via en grundig to timers helhedsanalyse, rådgivning og coaching får du hurtigt et overblik over, hvad du kan gøre for hurtigt at komme ud af stress og tilbage til din hverdag og dit arbejde.

Hvad du får ud af et stresshåndteringsforløb?

Stress forekommer når de fysiske og psykiske belastninger bliver større end vores evne og kapacitet til at overvinde dem. Når vores energi og generelle sundhed øges, så falder stressniveauet og vi får mere lyst til livet og glæde i vores hverdag.

Ved et forløb med stresshåndtering får du:​

 • ​klarhed i forhold til, hvad der har skabt din stressede situation
 • redskaber til at ændre situationen
 • bedre energi via kost
 • større evne til at sige fra
 • mere frihed til at være dig​
 • øget sundhed og velvære
 • ofte bedre søvn, frihed for traumer, angst og fobier
 • mere bevidsthed om mening og formål i livet
 • afklaring om dine vigtigste værdier og hvordan du lever efter dem
 • bevidst kommunikation uden konflikt
 • en mere coachende tilgang til dig selv og dine medmennesker​

​Når du arbejder med stresshåndtering, dæmpes din stress og din livsenergi og glæde stiger. Det er måske ikke alle tingene, men dé ting du har brug for at få roen tilbage i dit liv

Få din livsenergi og glæde igen

Jeg arbejder ud fra en holistisk model kaldet Gefionmodellen. Med udgangspunkt i din aktuelle situation vurderer jeg ud fra fem hovedområder:

 1. ​Kroppens struktur, med specielt fokus på rygsøjle og centralnervesystem.
 2. ​Kroppens biokemi, altså alt der har at gøre med din organismes kemi, din daglige kost, dine stimulansvaner, evt. mangeltilstande og forgiftninger vurderes.
 3. ​Dine psykosociale forhold, både privat og arbejdsmæssigt.
 4. ​Dit energiniveau og om hvordan du kan forbedre energiniveauet.
 5. Dine livsværdier og formål du arbejder ud fra.

Allerede efter første session ved du en masse om stresshåndtering. Jeg hjælper dig til hvordan du kommer videre og hvad du kan gøre for, at få det bedre hurtigt. Du får fx kostvejledning og biopatisk (en biopat er en naturlæge) vejledning hvis du ønsker det. Du får konkrete opgaver og vejledning efter dit aktuelle behov. Har du fx svært ved at sætte grænser, er i krise eller sover dårligt, så er det der vi tager fat.

Kontakt mig og hør mere om stresshåndtering

Typisk vil et forløb være på 10 timer fordelt på 5 x 2 timer eller sessioner på 1-2 timer, alt efter dit behov. Har du brug for flere sessioner, aftales yderligere forløb, time for time eller som forløb.

Jeg ved, at når du dealer med stress, handler det om forenkling, tryghed, opbygning af enkle rutiner, der hjælper dig med at finde hjem igen til dit rolige sted. Jeg guider dig totalt igennem helbredelsesprocessen, indtil du er klar til at tage fuldt lederskab igen.

Vil du høre mere om stresshåndtering, -behandling og -forebyggelse? Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 28 26 03 98 eller på e-mail henrik@dilling.info.

Jeg ser frem til at høre fra dig.​

Cases fra stresshåndtering​

​Mandlig direktør for et internationalt firma.

40 år gammel. Vi kalder ham Peter.

Peter gik ned med angstanfald i forbindelse med langvarig stress. Efter en travlt arbejdsdag var han ved at køre galt på vej hjem. Han endte på hospitalet med symptomer som svimmelhed, hovedpine, hjerteuro, koldsved og angst.

Han blev sygemeldt og gik derefter på stressklinik og til egne læge. Han fik de råd at sætte sit kaffeforbrug ned og skære ned på sin arbejdstid.

Han havde det fortsat skidt og klarede sig igennem de næste 10 måneder på nedsat tid.

Angsten var der fortsat og han var nu også bange for at han ville miste alt, både arbejdet, huset, måske ægteskabet og ”fremtiden” som sådan. Intet sted i hans liv følte han at han slog til. I denne tid konsulterede han jævnligt stressklinik og egen læge.

Efter 7 sessioner af 2 timers varighed, et forløb over 1½ måned, var Peter rettet helt op og igen i stand til at varetage sit job med fuld kraft.

Vi arbejdede med hans angst via Tanke Felt Coaching, bevisligt den mest effektive metode til fjernelse af angst, og vi arbejdede med at rette op og stabilisere Peters kost, som var alt for dårlig, da hans blodsukker var alt for lavt, svingende og helt ude af balance.

For at nå til frem til hvor der skulle sættes ind blev der foretaget en helhedsanalyse med udgangspunkt i Gefionmodellen.

Peters situation blev vurderet helhedsorienteret og hans i forløb blev der interveneret med Tanke Felt Coaching (TFC udspringer fra TFT metoden udvikling af cand. Psyk. Roger Callahan) såvel Coaching og Facilitering samt undervisning i optimal livsførelse.

Nu to år efter har han det fortsat godt og er fri for skadelig stress.

Mandlig salgssupporter i IT afdeling.

29 år gammel. Vi kalder ham for Allan.

Allan var meget stresset og hele tiden højspændt og irritabel. Hans dårlige temperament og vrede gik ofte ud over hans kolleger og foresatte, som mildest talt var trætte af hans adfærd. Allan var ret isoleret blandt kollegerne og mistrivedes. Han følte sig presset generelt og hverken hans arbejdsliv eller hans privatliv fungerede som han ønskede.

Der blev foretaget helhedsanalyse for at afdække problematikken med Allan.

Det viste sig at han havde et overdrevet forbrug af stimulanser som kaffe (1 til 2 liter dagligt) cola (koffein) og sukker. I weekenden havde han et meget stort alkoholforbrug, af vane og for at ”klare problemerne”, som efterfølgende blot blev værre.

Hans blodsukker var heller ikke i balance og en blodsukkerstabiliserende kost blev anbefalet, samtidigt blev han opfordret til at nedsætte sit stimulansforbrug og igen starte med at motionere.

Allan blev undervist i stressforebyggelse og optimal sundhedsbevidsthed samt i følelsesmæssig og social intelligens. Hans formål i firmaet og i hans eget liv blev også taget op til revision.

Allan var i løbet af 2 måneder som et nyt menneske, han havde fundet ind til sig selv på en ny måde og han havde lært at stabilisere sig selv biokemisk og mentalt.

Alle mærkede tydeligt forandringerne og Allan er i dag en afholdt medarbejder.​

Mandlig firmaejer og administrerende direktør.

47 år gammel. Vi kalder ham for Thomas.

Thomas blev pludselig angst for at køre på motorvej efter mange år på motorvejene i Europa. Han var holdt helt op med at køre på motorvejene og valgte altid landevejene.

Han var blevet 10 – 15 kilo overvægtig, havde forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol, han havde desuden uro i hjertet og smerter i brystet, samt snurren i venstre arm.

Thomas fik medicin for blodtrykket, det forhøjede kolesterol og for hjertet. Han havde ikke fået kostvejledning, som han burde have haft.

Hans kost og stimulansvaner var ikke gode og han havde ikke den store forståelse for sund livsførelse, han både røg og drak for meget.

Det viste sig at han også led af angst for at køre i elevatorer, så det undgik han altid og gik hellere 10 etager op.

Thomas var bange for at dø, hans far var død 55 år gammel af et hjertestop. Hans mor havde altid lidt af angst for at køre i elevator, den angst havde Thomas taget til sig som barn.

Der blev foretaget en helhedsanalyse og vi gik derefter straks i gang med Tanke Felt Coaching på angst for at køre på motorvej, elevatorskræk og dødsangst.

Thomas fik undervisning i den helbredsmæssige betydning af balanceret kost og et balanceret indtag af stimulanser. Det gik op for ham at det grundlæggende er hans ansvar at hans liv og helbred er som det skal være, positivt forstået. Det skabte ændringer i Thomas bevidsthed om at han faktisk selv kunne gøre en masse for at fremme helbredet både fysisk og psykisk.

I løbet af 4 måneder med to til tre sessioner om måneden er Thomas nu ude af angsten, kører igen på motorvej, tager elevatorer uden problemer og er mere afklaret med døden og sin egen forgængelighed.

Hans kost- og stimulansvaner er blevet væsentligt bedre, han har tabt sig 5 kilo, han motionerer mere og er blevet mere opmærksom på sin tid med familien.

Han tager fortsat medicin for det forhøjede blodtryk, al anden medicin er blevet seponeret af hans læge, som han støttes i at gå til regelmæssig kontrol hos.

​Kvindelig account manager i en salgsafdeling.

34 år gammel. Vi kalder hende for Helle.

Helle følte sig ”jaget” af sin chef som ikke mente at hun performede godt nok og at hun ikke viste noget initiativ. Hun havde det skidt og det blev gradvist værre. Hun havde typiske stresssymptomer som hukommelsesproblemer, koncentrationsvanskeligheder, søvnbesvær, irritabilitet og fordøjelsesproblemer.

Helles chef henvendte sig til os for at høre om vi kunne og ville hjælpe Helle. Han var på nippet til at fyre hende og ville gøre det hvis hun ikke blev bedre.

Efter et forløb på 7 sessioner af to timers varighed over cirka 2 måneder, blev Helle indstillet til Key Account Manager og fik ledelsesansvar for 5 medarbejdere.

Det viste sig at hun havde været igennem en skilsmisse et år tidligere og hun havde mere end svært ved at finde rytmen igen, det lykkedes dog meget hurtigt med den rette hjælp.

Lev sundt med vitaminer og mineraler

bog-2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

MEDLEM AF​