Velkommen til
​House of Awareness

Stresshåndtering, -behandling og -forebyggelse.

Hvad du får ud af et stresshåndteringsforløb:

Klarhed i forhold til hvad der har skabt din stressede situation, redskaber til at ændre situationen, bedre energi, større evne til at sige fra, mere frihed til at være dig, øget sundhed og velvære, ofte bedre søvn, frihed for traumer, angst og fobier ved hjælp af effektiv Tankefelt Terapi (TFT), øget bevidsthed om mening og formål i livet, afklaring om dine vigtigste værdier og hvordan du lever efter dem, bevidst kommunikation uden konflikt, en mere coachende tilgang til dig selv og dine medmennesker. Når stress dæmpes ned, stiger livsenergien og -glæden. Det er sikkert ikke alle tingene der er relevante for dig, men dé ting du har brug for at stresshåndtere, og få roen tilbage i dit liv, er dem vi fokuserer på.

​Via en grundig to timers helhedsanalyse, rådgivning og Coaching får du hurtigt et overblik over hvad du kan gøre for at komme ud af stress og tilbage til din hverdag og dit arbejde. Jeg arbejder ud fra en holistisk model kaldet Gefionmodellen, som hjælper dig til at komme tilbage til dig selv. Med udgangspunkt i din aktuelle situation vurderer jeg ud fra fem hovedområder. Det første er kroppens struktur, med specielt fokus på rygsøjle og centralnervesystem. Det andet er område er kroppens biokemi, altså alt der har at gøre med din organismes kemi, din daglige kost, dine stimulansvaner, evt. mangeltilstande og forgiftninger vurderes. Det tredje område handler om dine psykosociale forhold, både privat og arbejdsmæssigt. Det fjerde område handler om dit energiniveau og om hvordan du kan forbedre energiniveauet, dette sker via kostvejledning og ved hjælp af mindfullness-vejrtrækning og andet. Det sidste og femte område handler om hvilke livsværdier og formål du arbejder ud fra.

Allerede efter første session ved du en masse om hvordan du kommer videre og hvad du kan gøre for at få det bedre. Du får fx kostvejledning og biopatisk (en biopat er en naturlæge) vejledning hvis du ønsker det. Du får konkrete opgaver og vejledning efter dit aktuelle behov. Har du fx svært ved at sætte grænser, er i krise eller sover dårligt, så er det der vi tager fat.

Typisk vil et forløb være på 10 timer fordelt på 5 x to timer eller sessioner på 1, 1,5 eller 2 timer, igen efter behov. Skulle det ikke være nok, aftales yderligere forløb, time til time eller som forløb. Og ja, jeg ved, at når du dealer med stress, handler det om forenkling, tryghed, opbygning af enkle rutiner, der hjælper dig med at finde hjem igen til det rolige sted i dig.

Jeg guider dig igennem helbredelsesprocessen, indtil du er klar til at tage fuldt lederskab igen..”

Stress forekommer når de fysiske og psykiske belastninger bliver større end vores evne og kapacitet til at overvinde dem. Når vores energi og generelle sundhed øges, så falder stressniveauet og vi får mere lyst til livet og glæde i vores hverdag.​

​Lev sundt

Fås som bog og E-bog

rsz_rsz_dscn1163_2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

Bestil bogen

MEDLEM AF​