Velkommen til
​House of Awareness

​Tankefeltterapi (TFT)​

Metoden er særdeles effektiv og smertefri. TFT er udviklet af klinisk psykolog Roger Callahan.

TFT er, kort fortalt, sammensat af elementer fra den kinesiske akupunktur og den mere end 5000 år gamle viden om kroppens meridian energisystem sammen med viden fra psykokinesiologien, almindelig kendt psykologi og coaching.

Rent praktisk foregår TFT ved at terapeuten/coachen banker rytmisk på specifikke punkter på klientens hænder, overkrop og i ansigter. Klienten sidder i en stol fuldt påklædt. Coachen spørgen ind til problematikken og arbejder typisk med skalaer som mål for graden af ubehag, for eksempel fra 0 til 10. Desuden foretager Coachen hjerneafbalancering ved hjælp af guidede øjenbevægelser og aktivering af højre og venstre hjernehalvdel.

TFT er en særdeles effektiv metode til hurtig afklaring af mange problemstillinger, også af dyb karaktér. Metoden er med til at fremkalde det, som klienten oftest allerede ved, men ikke er bevidst om.

TFT er en videnskabelig bevist terapiform, som overbevisende og i de fleste tilfælde viser sin effektivitet. Det drejer sig om forskellige former for:​

  • Psykologisk/ følelsesmæssig og fysisk ubehag
  • Traume og smertebehandling
  • Fobier og nervøsitet, inklusiv præstationsangst og flyskræk​
  • Stress, TFT skaber hurtig afspænding, klarhed og ro
  • Indlæringsvanskeligheder og ordblindhed​

​“Endvidere: Angst for at køre på motorvej, højdeskræk, eksamensangst, vandskræk, angst for edderkopper, slanger og andet kryb, socialfobi, paranoia, PTSD og OCD med videre.”

Et almindeligt TFT forløb er 5 gange 1 time, så vil langt de fleste af overnævnte problemstillinger være løst. Der kan dog være tilfælde som kræver flere sessioner.

​Lev sundt

Fås som bog og E-bog

rsz_rsz_dscn1163_2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

Bestil bogen

MEDLEM AF​