Velkommen til
​House of Awareness

Terapeuter og undervisere​​

Henrik Dilling Hansen f. 1959

Henrik arbejder på 36. år med menneskelig udvikling, bevidsthedstræning og komplementær medicin og terapi. Han er uddannet psykoterapeut, biopat og zoneterapeut, phytoterapeut (urtemedicin), SQ Coach og facilitator samt Tankefelt Terapeut. Han arbejder både som privat praktiserende og i erhvervslivet. Henrik er certificeret i PTP personanalyse.

I 1994 grundlagde han Psykoterapeutisk Seminarium og i 2010, Skolen for Psykoterapi og SQ Coaching. I 3 år var han medejer af Gefion Centret i Hillerød, et lægecenter for holistisk integreret medicin og terapi, her foretog han biopatisk analyse, visitationer, psykoterapi og biopatisk rådgivning.

Det er blevet til flere bøger om vitaminer, mineraler, helhedsforståelse og forebyggelse af sygdom, senest opdaterede udgave: ”Lev sundt med vitaminer og mineraler” og Henrik har gennem tiden afholdt en lang række kurser og foredrag, både for private og i erhvervslivet (ledertræning, livsførelse, stresshåndtering og kompetenceudvikling) han er desuden underviser for flere uddannelsessteder, hvor han underviser i klientpsykologi og Tankefelt Terapi (TFT)​

Line Bundgaard f. 1967

Line underviser på Sorg- og kriseuddannelsen og assisterer ved SQ-, TFT og Stress Coach uddannelsen.

Line er familie- og psykoterapeut, Tankefelt Terapeut og SQ Coach. Gruppeleder hos

Børnecancerfonden, underviser, forfatter og foredragsholder.

Line er indehaver af firmaet “Krise og Sorg”.​

Annika Dilling f. 1971

Annika underviser i coaching på skolen, hun superviserer og har individuelle sessioner med eleverne.

Annika er ICC certificeret coach og Cand. mag. SIF. Hendes uddannelse med speciale i sprog og internationale forhold, har ført hende rundt i store dele af verden og Annika har meget at gøre med studerende fra hele verden.

Hun arbejder også med teamcoaching og PTP person analyse.

Til daglig er Annika sekretariatsleder på Copenhagen Business School, Frederiksberg.​

​Lev sundt

Fås som bog og E-bog

rsz_rsz_dscn1163_2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

Bestil bogen

MEDLEM AF​