Velkommen til
​House of Awareness

Terapeuter og undervisere​​

Henrik Dilling Hansen f. 1959

Henrik arbejder på 36. år med menneskelig udvikling, bevidsthedstræning og komplementær medicin og terapi. Han er uddannet psykoterapeut, biopat og zoneterapeut, phytoterapeut (urtemedicin), SQ Coach og facilitator samt Tankefelt Terapeut. Han arbejder både som privat praktiserende og i erhvervslivet. Henrik er certificeret i PTP personanalyse.

I 1994 grundlagde han Psykoterapeutisk Seminarium og i 2010, Skolen for Psykoterapi og SQ Coaching. I 3 år var han medejer af Gefion Centret i Hillerød, et lægecenter for holistisk integreret medicin og terapi, her foretog han biopatisk analyse, visitationer, psykoterapi og biopatisk rådgivning.

Det er blevet til flere bøger om vitaminer, mineraler, helhedsforståelse og forebyggelse af sygdom, senest opdaterede udgave: ”Lev sundt med vitaminer og mineraler” og Henrik har gennem tiden afholdt en lang række kurser og foredrag, både for private og i erhvervslivet (ledertræning, livsførelse, stresshåndtering og kompetenceudvikling) han er desuden underviser for flere uddannelsessteder, hvor han underviser i klientpsykologi og Tankefelt Terapi (TFT)​

Kontakt vores terapeuter her

Du mere end velkommen til at kontakte os i dag for en tid eller session på telefon: 28 26 03 98 eller skrive til vores mail: henrik@dilling.info.

Så vender vi tilbage til dig med en pris og et tidspunkt.

​Lev sundt

Fås som bog og E-bog

rsz_rsz_dscn1163_2​Få større bevidsthed om helheds-forståelse, forebyggelse af sygdom, samt om vitaminer, mineraler og fedtsyrer.​

Bestil bogen

MEDLEM AF​